Radisson Blu Hotel, Hasselt

Torenplein 8, 3500 Hasselt, België
GRANDE reporters visited (multiple) this hotel

Gesitueerd in het stadscentrum van Hasselt ligt het Radisson Blu hotel, het hoogste hotel van de stad. Vanuit dit viersterrenhotel bewonder je schitterende uitzichten over Hasselt.

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt ligt op twee minuten wandelen van het centrale marktplein en telt 126 kamers en suites. Niet alleen geniet je vanuit je kamer van een prachtig uitzicht over de stad Hasselt, ook zijn de kamers modern ingericht in de stijl van Jan van Eyck. Het hotel beschikt over vier verschillende kamertypes. Je kan kiezen voor een standaard kamer, voorzien van een groot bed, grote spiegel, koffie- en theefaciliteiten en gratis WiFi. Er zijn ook standaard kamers beschikbaar als gezinsverblijf. Je verblijft dan in twee onderling verbonden kamers. Met uitzicht op de kathedraal van Hasselt kan je vervolgens kiezen voor de superior kamer, waar je geniet van extra ruimte en zelfs een espressomachine. Wie voor een langere tijd in het hotel verblijft, kan ultiem genieten in een van de 52 vierkante meter grote suites van het hotel. 

In Green House, het restaurant van het hotel, kan je 's avonds proeven van de Belgische keuken met een mix van internationale gerechten. Ook beschikt het hotel over een fantastische bar op het dakterras, de Sky Lounge. De tapas en drankjes smaken nog beter met het prachtige uitzicht over de stad! 

Het hotel kent ook een geweldige ligging. Je bevindt je midden in het stadscentrum, maar ook vlak bij het Modemuseum en het Jenevermuseum. Daarnaast zijn er de Grenslandhallen en de Trixxo Arena, die zich op slechts drie kilometer afstand bevinden. Het nachtleven ontdekken, kan perfect in de Entourage, Labyrinth Club of Versuz Hasselt. 

Zoek hier
je volgende reis