Piccolo Borgo Gagnoni

Strada Provinciale del Calcione 108, 53048 Sinalunga, Italië
GRANDE reporter bezocht deze B&B

"Hier begint je droomvakantie in Toscane! Piccolo Borgo Gagnoni ligt tussen Siena en Arezzo in de prachtige Toscaanse heuvels. De beroemde kleistreek Crete Senesi ligt vlakbij, vanuit het domein kijk je uit op de vallei Val di Chiana.

Het exclusieve vakantiedomein wordt uitgebaat door de Vlamingen Joost en Ann De Vleeschouwer en bestaat uit 10 huizen met elk 1, 2 of 3 slaapkamers. Alle mogelijke faciliteiten zijn aanwezig: ontbijtbuffet en broodjesservice, privé-tuin per huisje, een uitgestrekt buitenzembad, vespa- en fietsenverhuur, tot zelfs een wekelijkse pizza avond en wijndegustatie. "

GRANDE plaatst deze bestemming in de kijker omwille van de talrijke kleine en grote bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. Bekende toeristische trekpleisters of verdoken parels, onze reporters trokken op verkenning en zetten de plekjes die het bezoeken waard zijn voor jou op een rijtje.
Onze reisreportages bundelen de meest interessante verhalen en foto’s over deze regio én over andere bestemmingen in de buurt. Deze reportages vind je hiernaast in de rechterkolom van deze pagina. Ontdek de omgeving en laat je inspireren door onze inside tips.
 
Wil je meer te weten komen over deze accommodatie? Via de buttons hieronder brengen we je rechtstreeks in contact met het hotel.
 
Droom je nu al weg bij deze bestemming? Bekijk hieronder de kaart van de omgeving voor een klein voorsmaakje.