L'Hermitage Gantois

Rue de Paris 224, 59000 Lille, Frankrijk
GRANDE reporter Kevin De Vos bezocht dit hotel

Dit oude klooster werd met veel smaakgevoel omgetoverd tot een aangenaam designhotel. De kamers van dit sfeervol 15e-eeuws pand liggen rondom de binnentuin, zijn ruim en hebben hier en daar nog authentieke elementen.

In de brasserie krijg je regionale seizoensgerechten voorgeschoteld, in de bibliotheek kan in alle rust een boek uitlezen en in de spa kom je helemaal tot rust in de sauna, het binnenzwembad en de hamam. Loop de deur uit en je staat meteen in het centrum van Lille, vlakbij de Grand Place en de stations Lille Flandres en Lille Europe.

GRANDE plaatst deze bestemming in de kijker omwille van de talrijke kleine en grote bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. Bekende toeristische trekpleisters of verdoken parels, onze reporters trokken op verkenning en zetten de plekjes die het bezoeken waard zijn voor jou op een rijtje. Onze reisreportages bundelen de meest interessante verhalen en foto’s over deze regio én over andere bestemmingen in de buurt. Deze reportages vind je hiernaast in de rechterkolom van deze pagina.
Ontdek de omgeving en laat je inspireren door onze inside tips.
 
Reserveren kan via de button 'Boek hier' hieronder. Veel reisplezier!