Les Avisés

Rue de Cramant 59, 51190 Avize, Frankrijk
GRANDE reporters visited (multiple) this hotel

De Champagneregio is een allercharmant hotel mét verfijnd restaurant rijk. Het gaat om Les Avisés in het schattige dorpje Avize. Dit logeeradresje vormt een perfecte blend tussen logeren en genieten van champagnebubbels, want de uitbater ervan, Anselme Selosse, is meteen ook champagneboer.

Alles is er heerlijk kleinschalig: Les Avisés telt slechts tien kamers (allemaal heel smaakvol en comfortabel ingericht) terwijl ook het restaurant met zicht op de keuken in een zalige gedempte sfeer baadt. Lunch en diner veranderen bovendien dagelijks, wat een meerdaags verblijf bijzonder interessant maakt. Het dorpje Avize wordt trouwens omringd door die typische glooiende champagnewijngaarden, perfect voor meerdere proefsessies...

De reporter van GRANDE.be bezocht dit hotel en bleef er overnachten gedurende een of meerdere dagen bij het maken van een reportage van de streek.
Van alle hotels bezocht door onze reporters selecteerde de redactie van GRANDE.be dit hotel als een van de meest aangename of typische verblijven in de klasse van 4 of 5 sterren hotels.