I Fiamminghi

Via Palagio 52, 50050 Montaione, Italië
GRANDE reporter Sven De Potter bezocht deze B&B
Het Belgische koppel Dirk en Annemie baat deze B&B uit in een historisch palazzo in de magische driehoek Pisa-Firenze-Siena van Toscane. Je wordt er persoonlijk verwelkomd door ‘I Fiamminghi’ ofwel ‘de Vlaamse’.
De suites in de adellijke woonst werden gerestyled met respect voor hun oorspronkelijk karakter. Het monumentale landgoed wordt dus nog versierd door heel wat Art Nouveau fresco’s, Toscaanse terracotta en Liberty-vloeren.  Dat in combinatie met de strakke lijn van sobere luxe zorgt voor een onvergelijkbare sfeer. De kleinschaligheid, gemoedelijkheid en de liefde voor authenticiteit zijn de absolute troeven van deze B&B. Deze bieden je de ultieme rust tijdens je verblijf. Het vergezicht op de Toscaanse heuvels vanop het belvedèreterras maken het geheel onbetaalbaar.
Vanaf155€
prijs kamer 2 pers.

GRANDE plaatst deze bestemming in de kijker omwille van de talrijke kleine en grote bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. Bekende toeristische trekpleisters of verdoken parels, onze reporters trokken op verkenning en zetten de plekjes die het bezoeken waard zijn voor jou op een rijtje.

Onze reisreportages bundelen de meest interessante verhalen en foto’s over deze regio én over andere bestemmingen in de buurt. Deze reportages vind je hiernaast in de rechterkolom van deze pagina.

Ontdek de omgeving en laat je inspireren door onze inside tips.

Wil je meer te weten komen over deze accommodatie? Via de buttons hieronder brengen we je rechtstreeks in contact met het hotel.

Droom je nu al weg bij deze bestemming? Bekijk hieronder de kaart van de omgeving voor een klein voorsmaakje.