Hilton The Hague

Zeestraat 35, 2518 Den Haag, Nederland
GRANDE reporters visited (multiple) this hotel

Hilton The Hague is gelegen in het historische stadscentrum en de ambassadewijk van Den Haag, op een steenworp afstand van luxe winkels, historische bezienswaardigheden, levendige pleinen en beroemde musea.

Met Scheveningen in de nabije omgeving kunt u na een dag slenteren door de stad heerlijk uitwaaien op het brede zandstrand. Gasten kunnen een fiets huren om de stad te verkennen of een van de parken te bezoeken.

Het hotel is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Nederlandse post en beschikt over ruime kamers en suites. Eind maart 2022 krijgt het hotel een nieuw restaurant. BlueBlood is de plek om een nieuwe culinaire wereld te ontdekken. Het is de ideaale plek voor iedereen om samen te komen en te genieten van prachtige gerechten, verassende dranken en een plek om echte ervaringen te delen.  Laat je meenemen op een verkenningstocht van smaak, flair en emoties in uw ontdekkingstocht naar de ‘’Nikkei’’ keuken, een diverse en avontuurlijke combinatie tussen de soepele, zuivere smaken van Japan en het pittige, speelse palet dat onmiskenbaar is in Latijns-Amerika.’

Zoek hier
je volgende reis