Hôtel Panoramic

6 Avenue Carnot, 31110 Bagnères-de-Luchon, Frankrijk
GRANDE reporter bezocht dit hotel

Hôtel Panoramic bevindt zich in Bagnères-de-Luchon, de 'Koningin van de Pyreneeën'. Het is de ideale plaats om even tot rust te komen, de batterijen weer op te laden, te genieten van de fauna en flora en de adembenemende Pyreneeën.

Hôtel Panoramic bevindt zich aan het begin van de hoofdstraat 'les Allées d’ Etigny'. Op het einde van deze avenue bevinden zich de Thermen en het park 'Quinconces' en halverwege bevindt zich de kabellift om naar het skistation van Superbagnères te gaan. Alles dichtbij voor een vakantie vol variatie! 

Het hotel beschikt over 24 niet-rokers kamers verdeeld over 3 categorieën en enkele kamers zijn geschikt voor families tot 5 personen. Alle kamers beschikken over hedendaags comfort zoals TV, telefoon, kluisje, kleine koelkast, wifi, haardroger, centrale verwarming en verwelkomingsproducten zoals zeep en shampoo. Binnen het hotel is er een afgesloten ruimte voorzien voor het opbergen van sportmateriaal zoals fietsen of skis. De auto kan je dan weer parkeren in de afgesloten private parking op 50 meter afstand van het hotel.

Bagnères de Luchon ligt centraal in de Franse Pyreneeën in de regio Occitanië. In de zomer is het er ideaal wandelen in de bergen of fietsen langs de passen van de Tour de France. Wanneer je even wil zweven of alles vanuit de hoogte bekijken, kan je een vlucht maken met een parapente of een zweefvliegtuigje. Golf, tennis, kayak paardrijden zijn slechts enkele voorbeelden van de andere activiteiten die kunnen beoefend worden.

In de winter heb je de mogelijkheid om de skipistes van Superbagnères of Peyragudes met skis of snowboard af te dalen. Geen skiliefhebber? Geen probleem, je kan er ook op sneeuwraketten de besneeuwde berptoppen verkennen.

Een directe reservering garandeert U de beste prijs en niet de online boekingcentrales!