Hôtel des Bains

Lac de Robertville - Haelen 2, 4950 Waimes, België
GRANDE reporter bezocht dit hotel
Puur genieten! Dat is de enige manier om een verblijf in Hôtel des Bains te beschrijven. De ruime kamers zijn zeer comfortabel en voorzien van alle luxe. In je badkamer is een grote regendouche het hoogtepunt. ’s Morgens word je wakker met een prachtig uitzicht over het meer van Robertville.
In de zomer kan je lekker luieren in de tuin of op het terras van het hotel, die beiden zuidelijk gericht zijn. Je kijkt er uit over het meer, maar de beschutting van bomen en hagen zorgen voor voldoende privacy tegen andere bezoekers van het meer. Verder genieten doe je in de wellness! Ontspan in de Noorse sauna of de Arabische hamam en geniet in het zwembad en de jacuzzi die uitkijken op de tuin en het meer. Wil je echt helemaal zen worden? Boek dan een van de vele massages die ze aanbieden. ’s Morgens word je verwend met een uitgebreid ontbijt en dat alles natuurlijk met uitzicht op het meer en het omliggende natuurschoon.

De reporter van GRANDE.be bezocht dit hotel en bleef er overnachten gedurende een of meerdere dagen bij het maken van een reportage van de streek.
Van alle hotels bezocht door onze reporters selecteerde de redactie van GRANDE.be dit hotel als een van de meest aangename of typische verblijven in de klasse van 4 of 5 sterren hotels.