Hôtel de l'Univers

Hôtel de l'Univers 3-5, 62000 Arras, Frankrijk
GRANDE reporter bezocht dit hotel

Dit hotel, dat gevestigd is in een Jezuïeten klooster uit de 17e eeuw, is het meest originele etablissement van de stad Arras. Men heeft het historische karakter weten te behouden en daaraan kwaliteit, verfijning en service toegevoegd, wat dit hotel tot een charmant onderkomen maakt.

De geïndividualiseerde hotelkamers zijn met smaak ingericht en voorzien van een kabeltelevisie en een draadloze internetverbinding. Door de ligging in hartje centrum, bevindt dit hotel zich niet ver van de beroemde pleinen van Arras, die op de Wereld Erfgoedlijst van Unesco staan. Als u wilt, kunt u genieten van de heerlijke gerechten, de goede service en het warme interieur van restaurant "Le Clusius".

GRANDE plaatst deze bestemming in de kijker omwille van de talrijke kleine en grote bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. Bekende toeristische trekpleisters of verdoken parels, onze reporters trokken op verkenning en zetten de plekjes die het bezoeken waard zijn voor jou op een rijtje. Onze reisreportages bundelen de meest interessante verhalen en foto’s over deze regio én over andere bestemmingen in de buurt. Deze reportages vind je hiernaast in de rechterkolom van deze pagina.
Ontdek de omgeving en laat je inspireren door onze inside tips.
 
Reserveren kan via de button 'Boek hier' hieronder. Veel reisplezier!