Hôtel Cléry

Rue du Château, 62360 Hesdin L'Abbé, Frankrijk
GRANDE reporter bezocht dit hotel

Dit fantastische herenhuis, in romantische bouwstijl uit de 19e eeuw, bevindt zich in de buurt van Boulogne sur Mer. U kunt zich ontspannen tijdens een wandeling in het park van 5 hectaren met eeuwenoude bomen, veelkleurige rozenstruiken en een meertje dat gevoel wordt door een bron.

Indien gewenst, kunt u genieten van de gerechten die worden geserveerd in "Le Berthier". Dit restaurant van het hotel biedt een panoramisch uitzicht op het park en wordt gezien als één van de favoriete horecagelegenheden van de regio. Bezienwaardigheden in de omgeving zijn: de oude stad van Boulogne en de badplaatsen Hardelot en Le Touquet, die beiden bekend zijn om de lange zandstranden.

GRANDE plaatst deze bestemming in de kijker omwille van de talrijke kleine en grote bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. Bekende toeristische trekpleisters of verdoken parels, onze reporters trokken op verkenning en zetten de plekjes die het bezoeken waard zijn voor jou op een rijtje. Onze reisreportages bundelen de meest interessante verhalen en foto’s over deze regio én over andere bestemmingen in de buurt. Deze reportages vind je hiernaast in de rechterkolom van deze pagina.
Ontdek de omgeving en laat je inspireren door onze inside tips.
 
Reserveren kan via de button 'Boek hier' hieronder. Veel reisplezier!