Casale Colline Dolci

Via Madonna dell'Acqua, 05011 Allerona, Terni, Italië
GRANDE reporter bezocht dit hotel

Op de grens van Toscane, Umbrië en Lazio, recht in het hart van Italië, ligt Casale Colline Dolci.

Dit mooi gerestaureerde landhuis, omringd door de zacht glooiende groene heuvels van Toscane en Umbrië, biedt haar gasten de perfecte combinatie van volledige relaxatie en de diepe smaak van het echte Italië. 

De luxueuze villa heeft vier grote slaapkamers, vier volledig ingerichte badkamers, een ruime woonkamer, een romantische keuken, een open haard, een prachtige portico ideaal om buiten te dineren (inclusief een originele pizza-oven), een verrukkelijke lounge, een groot modern zwembad (14 x 7m) en een privéterrein van meer dan 20.000 vierkante meters, inclusief een olijfgaard met meer dan 100 olijfbomen.

Mensen houden van Umbrië en Toscane voor vele uiteenlopende redenen. Velen komen om de schitterende regio te ontdekken; anderen gaan op zoek naar de rijke kunst en cultuur van Midden-Italië; sommigen zakken af om van de simpele maar heerlijke locale keuken en wijnen te kunnen proeven. Wandelaars genieten van de bergpaden en immense wouden; wielertoeristen van de glooiende heuvels en zomergasten van de zon, de zuivere Umbrische meren en de Toscaanse kust. Casale Colline Dolci is heel het jaar door beschikbaar op wekelijkse basis van zaterdag tot zaterdag, en in het laag- en middenseizoen gedurende lange weekends.