Casa Valle de Oro

MA-215, 29310 Villanueva de Algaidas, Málaga, Spanje
GRANDE reporter bezocht deze B&B

Verrassend logeren of luxueus kamperen? Valle de Oro is de perfecte locatie om heerlijk te lanterfanten op het ritme van het zuiden.

Casa Valle de Oro ligt in hartje Andalusië en is hiermee de perfecte uitvalsbasis om cultuur op te snuiven in Granada, Cordoba of Malaga of voor een actieve vakantie in de natuur. Het Belgisch/Nederlands koppel Tatienne en Joost heeft de 4 windstreken bezocht en dat vindt zijn weerslag in de inrichting van hun B&B. Zowel beide kamers als de authentieke yurten zijn etnisch getint met Afrikaanse, Marokkaanse en Indische decoratie, en dat allemaal in een Zuid-Spaanse setting.

Casa Valle de Oro biedt voor elk wat wils. Je komt hier relaxen, ontspannen en mediteren in een rustige, haast magische sfeer: een zwembad om zalig te baden, een zen-pool om languit te luieren en een olijfboomgaard waar je je vanuit een hangmat vergaapt aan de omringende natuurpracht.

Royale ontbijten en tongstrelende maaltijden waarin biologische producten de hoofdrol spelen en eigenzinnige cocktails om duimen en vingers bij af te likken, dat kan je verwachten bij Casa Valle de Oro. Tatienne en Joost hebben allebei een passie voor koken, en ze vertroetelen graag de lekkerbekken onder ons.