Casa Cornacchi Country House

Montebenichi, 52021 Bucine Province of Arezzo, Italië
GRANDE reporter bezocht dit hotel

Enkele Toscaanse villa's uit 1500 met een rijke familiegeschiedenis die gerenoveerd werden tot ruime suites (met hotelservice) en appartementen. Gelegen midden in de Toscaanse gouden driehoek, heropend in juni 2003 na drie jaar noeste arbeid.

Met een beperkt aantal gasten te midden van de ongeëvenaarde panorama's van de Chiantistreek logeren: dat is op-en-top Italië. Alle appartementen beschikken over een volledig ingerichte keuken, zijn smaakvol gedecoreerd, riant in ruimte en charmant. Airco in de slaapkamer, lucht- en lichtkoepel in de badkamer. De betere kamers hebben regendouches. Het zwembad op de slapende heuvelflank meet twintig bij zeven meter en is geflankeerd door een kinderbad en jacuzzi. Voor de wagen is er een met riet overdekte parking. Ondanks dit wat exlusieve sfeertje is het toch uiterst geschikt voor familie- en kindervakanties, niet in het minst omwille van de ongedwongen sfeer en het feit dat de Italianen van kinderen houden.

GRANDE plaatst deze bestemming in de kijker omwille van de talrijke kleine en grote bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. Bekende toeristische trekpleisters of verdoken parels, onze reporters trokken op verkenning en zetten de plekjes die het bezoeken waard zijn voor jou op een rijtje. Onze reisreportages bundelen de meest interessante verhalen en foto’s over deze regio én over andere bestemmingen in de buurt. Deze reportages vind je hiernaast in de rechterkolom van deze pagina.
Ontdek de omgeving en laat je inspireren door onze inside tips.
 
Reserveren kan via de button 'Boek hier' hieronder. Veel reisplezier!