B&B Gut Eidt

Zur Eidt 1a, 4770 Wallerode/Amel, België
GRANDE reporter bezocht deze B&B
In B&B Gut Eidt is rust het toverwoord! De accommodatie bevindt zich in een hoeve omgeven door weiden en bossen. De enige geluiden komen van de vogels, de boerderijdieren en een tractor die in de verte het veld aan het bewerken is.
Ook zal gastvrouw Gaby je met veel plezier vertellen over de boerderij. Misschien neemt ze je zelfs even mee naar de stallen om te kijken naar de koeien en vooral naar de kalfjes.
 
’s Avonds kan je rustig genieten op het overdekte zonneterras dat uitkijkt over de velden. In de verte zie je roofvogels vliegen over het bos en vlak voor je staan enkele boerderijdieren te spelen. Een koe jaagt een roze varkentje weg van haar kalfje en twee schapen staan geïnteresseerd te kijken.
 
B&B Gut Eidt beschikt over vijf kamers, waarvan één grote familiekamer. Alles is recent gerenoveerd waardoor je niets tekort komt. ’s Morgens word je aangenaam verrast met een zeer uitgebreid en lekker ontbijt. Spek en ei, zalm, cornflakes, verschillende soorten overheerlijke confituur en veel fruit. Hierna ben je helemaal klaar om aan je dag te beginnen!
Vanaf90€
prijs kamer 2 pers.
GRANDE plaatst deze bestemming in de kijker omwille van de talrijke kleine en grote bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. Bekende toeristische trekpleisters of verdoken parels, onze reporters trokken op verkenning en zetten de plekjes die het bezoeken waard zijn voor jou op een rijtje. Onze reisreportages bundelen de meest interessante verhalen en foto’s over deze regio én over andere bestemmingen in de buurt. Deze reportages vind je hiernaast in de rechterkolom van deze pagina.
Ontdek de omgeving en laat je inspireren door onze inside tips.
 
Reserveren kan via de button 'Boek hier' hieronder. Veel reisplezier!