B&B Charming Brugge

Komvest 13, 8000 Brugge, België
GRANDE reporter Kevin De Vos bezocht deze B&B

Charming Brugge is gevestigd in een herenhuis uit de vorige eeuw, maar werd in 2007 volledig gerenoveerd. Christoph Minnebo en zijn echtgenote bieden vier gastenkamers met bijbehorende badkamer aan.

Een majestueuze ontbijtkamer, een gezellige lounge en een trendy leefkeuken vervolledigen het plaatje. Je wagen kun je kwijt op de gratis parking voor de deur, een zeldzaamheid in Brugge. De ligging is super: de Grote Markt ligt op 10 minuten wandelen, het station op 15 minuten. 

GRANDE plaatst deze bestemming in de kijker omwille van de talrijke kleine en grote bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. Bekende toeristische trekpleisters of verdoken parels, onze reporters trokken op verkenning en zetten de plekjes die het bezoeken waard zijn voor jou op een rijtje.

Onze reisreportages bundelen de meest interessante verhalen en foto’s over deze regio én over andere bestemmingen in de buurt. Deze reportages vind je hiernaast in de rechterkolom van deze pagina. Ontdek de omgeving en laat je inspireren door onze inside tips.

Droom je nu al weg bij deze bestemming? Bekijk hieronder de kaart van de omgeving voor een klein voorsmaakje.