Armani Hotel Milano

Armani Hotel Milano 31, 20121 Milaan, Italië
GRANDE reporter Kevin De Vos bezocht dit hotel

De glitterati en sterrenjagers van deze wereld hebben er alweer een nieuwe hotspot bij: het glamoureuze Armani-hotel in hartje Milaan. Voor Armani is dit het tweede hotel; eerder opende het beroemde modehuis ook in Dubai al een opmerkelijke voorganger.

Fans van de kunsten van meester Giorgio zullen alvast met dit nieuwe initiatief in hun nopjes zijn. Want alles waar hun idool in uitmunt, keer terug in het design en de sfeer van het Milanese hotel. Harmonieuze kleuren, de beste materialen, een elegante sfeer en smaakvolle luxe kenmerken in dit hotel.

De kleinste kamers bieden een oppervlakte van 45 vierkante meter (voor Milaan haast reuzegroot); de presidentiële suite is maar liefst 200 vierkante meter groot. Voorts werden ze ook ingericht met de modernste snufjes en een ongezien comfort; zo biedt elke kamer een vestibule en vind je in de badkamers grote douches met speciale ramen waardoor je wel naar buiten kan kijken, maar die je wel bescherming bieden tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf... Goed bedacht! Ook valt het rustgevende bruin-beige kleurenschema op.

Absolute places to be in het hotel zijn de zevende en achtste verdieping. Op het zevende kan je genieten van het restaurant dat traditionele Italiaanse gastronomie biedt, waarna je kan uitrusten in de opulent ingerichte Armani/Bamboo lounge met inclusief zicht op de hele stad. Op de achtste verdieping staat verwenning centraal dankzij de Armani/SPA met zes behandelingskamers, een gym (open 24 uur op 24!) en een riant binnenzwembad.

En dan nog dit leuke detail: van bovenuit kan je zien dat dit historische pand gebouwd werd in een grote A-vorm. Inderdaad, toeval bestaat niet...

GRANDE plaatst deze bestemming in de kijker omwille van de talrijke kleine en grote bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. Bekende toeristische trekpleisters of verdoken parels, onze reporters trokken op verkenning en zetten de plekjes die het bezoeken waard zijn voor jou op een rijtje. Onze reisreportages bundelen de meest interessante verhalen en foto’s over deze regio én over andere bestemmingen in de buurt. Deze reportages vind je hiernaast in de rechterkolom van deze pagina.
Ontdek de omgeving en laat je inspireren door onze inside tips.
 
Reserveren kan via de button 'Boek hier' hieronder. Veel reisplezier!