ABC Hotel Blankenberge

Marie-Josélaan 25, 8370 Blankenberge, België
GRANDE reporter bezocht dit hotel

Het ABC Hotel aan de Blankenbergse kust verwelkomt je met haar charmante inrichting en sfeervolle inkom- en trappenhal.

Je geniet er van een ontspannen en gezond verblijf op wandelafstand van de zee. Dit vernieuwd boetiekhotel ligt op de hoek van de ingangslaan richting centrum en naar de zee. Binnen in het pand werd de hoek getransformeerd naar een mooie en gezellige rust- en ontbijtruimte die tegelijk dienstdoet als living met open haard.

Het ABC Hotel biedt ruime, moderne comfortkamers met tv, wifi, bureau, inloopdouche en/of bad, etc. De bedden en matrassen hebben verscheidene gradaties, aangepast naar ieders voorkeur. Elke etage is er sfeervol ingericht naargelang een eigen thema.

’s Ochtends word je verwend met een uitgebreid ontbijt zorgvuldig samengesteld door uitbaatster Liliane. Ze zorgt voor een ecologisch en gezond ontbijt met ook een aantal lekker producten van eigen kweek: o.a. dadelbrood, vlees en confituur. Verder vult ook een breed assortiment aan broden, soorten honing en confituren, vlees, kaas en fruit de tafel.

Liliane verhuurt ook fietsen en helpt gasten bij het uitstippelen van wandel- en fietsroutes. Je kan bij haar terecht met al je vragen en wensen, ze staat je met plezier bij met raad en daad.