Wij stellen volgende hotels voor in Milaan

Grande hotels

"
Geniet van een dagje shoppen of breng een bezoek aan de Duomo in Milaan.  Hotel Berna ligt op slechts 4 metrohaltes van de beroemde Italiaanse kathedraal. De ruime kamers zijn comfortabel en voorzien van alle luxe.
..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"

Het Bulgari Hotel in Milaan toont al enkele jaren perfect hoe het concept in elkaar zit: trendy people, een loungy sfeer en een warme designinrichting zijn er de kernelementen.

..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"

De glitterati en sterrenjagers van deze wereld hebben er alweer een nieuwe hotspot bij: het glamoureuze Armani-hotel in hartje Milaan. Voor Armani is dit het tweede hotel; eerder opende het beroemde modehuis ook in Dubai al een opmerkelijke voorganger.

..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"

Voor een milieubewust reisje naar Italië mag je voortaan dit boetiekhotel in Milaan in je adresboekje noteren. Het Milano Scala Hotel noemt zich het eerste klimaatneutrale hotel van Milaan en een van de eerste in heel Italië. Promopraat of realiteit?

..."
"

Het beste adresje langs het meer is ongetwijfeld Iseolago, een recente en elegante constructie aan de rand van Iseo met alle nodige voorzieningen: comfortabele kamers, een heerlijk zwembad en directe toegang tot het meer.

..."
GRANDE reporter Lucas Van de Meerendonk
bezocht dit hotel en schreef:
"

Misschien ligt dit hotel boven je budget, maar toch is het wel een bezoekje waard. Grand Hotel Des Iles Borromées is zo luxueus dat het buiten het classificatiesysteem voor hotels valt. Als je de hal binnenwandelt, sta je met open mond te kijken naar alle pracht en praal.

..."
"

Hotel San Rocco is een comfortabel verblijfshotel met modern gedesignde kamers in het centrum van Orta San Giulio (het centrum ligt op wandelafstand).

..."
"

Het nhow/Milaan betreft een oude fabriek van General Electric uit 1935 die compleet getransformeerd werd tot een modern stadshotel met 245 kamers. Het complex situeert zich in de nieuwe ‘Zona Tortona’ op twee kilometer van het stadscentrum. Voor je het weet, ben je er voorbij.

..."
GRANDE reporter Barbara De Coninck
bezocht dit hotel en schreef:
"

Op de etages van de exclusieve winkelgalerij Galleria VittorioEmanuele II in Milaan kun je logeren in Europa's enige zevensterrenhotel. Town House Galleria schittert als een parel tussen de Duomokathedraal en de opera La Scala en beroemt zich op een uitmuntende service.

..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"

In 2010 opende deze opmerkelijke nieuwkomer zijn deuren. Gevestigd in een voormalig spoorwegstation in de buurt van de Corso Como, telt dit hotel 72 kamers die nagenoeg volledig in maagdelijk wit ingericht zijn. Hier en daar verzorgen exotische details voor verrassende contrasten.

..."

Pagina's