Wij stellen volgende hotels voor in Firenze

Grande hotels

GRANDE reporter Sven De Potter
bezocht deze B&B en schreef:
"
Het Belgische koppel Dirk en Annemie baat deze B&B uit in een historisch palazzo in de magische driehoek Pisa-Firenze-Siena van Toscane. Je wordt er persoonlijk verwelkomd door ‘I Fiamminghi’ ofwel ‘de Vlaamse’.
..."
GRANDE reporter Angelique Van Os
bezocht dit hotel en schreef:
"

Zo’n zeven kilometer buiten Firenze ligt tegen de bergmond van het plaatsje Fiesole de fraaie vijftiende-eeuwse Villa San Michele. Het voormalige franciscanenklooster heeft werkelijk een fabuleus uitzicht over de stad.

..."
"
Deze villa werd in de 14de eeuw gebouwd door de plaatselijke adel van Chianti. In de 19de eeuw werd de villa gerenoveerd tot een hotel met 18 kamers. Gasten kunnen nog steeds genieten van de prachtige schilderijen en klassieke meubels.
..."
"

Fattoria degli Usignoli, in Toscane, is een prachtig viersterrendomein met een adembenemend uitzicht over de heuvels. Je kunt kiezen uit 44 appartementen in Italiaanse stijl en 28 kamers met hotelservice. Troeven: extra grote 'family rooms' en twee grote zwembaden.

..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"

Tussen de bergtoppen van de fascinerende Apennijen ligt deze nieuwe spa. Zowel in dit wellnessinstituut als in het bijbehorende hotel regeren absolute rust en goede smaak. Topper? Het grootste pluspunt aan het Val di Luce Resort is de immense waaier van mogelijke behandelingen.

..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"

Maak gebruik van je bezoek aan Firenze om meteen geen gloednieuw hotel uit te testen. Torre di Bellosguardo vind je hoog op een heuvel even buiten de stad. De setting kan nauwelijks Italiaanser: op het einde van een laan omringd door majestueuze cipressen in een onweerstaanbare renaissancevilla.

..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"

Waar? Even buiten Firenze, in het schattige dorpje Fiesole, vind je dit schoolvoorbeeld van geraffineerde chic. Wat? Dit hotel biedt 58 kamers in een vijftiende-eeuws palazzo. De villa bevat nog authentieke fresco's en marmeren aankledingen, wat het gevoel van luxe nog vergroot.

..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"

De 117 kamers vind je verspreid over een somptueus renaissancepaleis en een kleine residentie. De prachtig fresco's in de gemeenschappelijke ruimtes zijn ronduit adembenemend.

..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"

Wat? Van de vele imponerende villa's langs de straten die naar de Piazzale Michelangelo leiden, is Villa Cora ongetwijfeld een van de allermooiste. Gebouwd in 1868 (toen Firenze kortstondig hoofdstad van Italië was) deed de villa vanaf 1960 dienst als hotel.

..."
"

Dit designhotel naast de roemrijke Ponte Vecchio is een ware oase van rust en stijl. De uitgelezen materialen, het gebruik van de ruimtes, de verlichting, over alles is tweemaal nagedacht. Ontbijten doe je in de bibliotheek en de bar bevindt zich in een glazen container naast de voorgevel.

..."

Pagina's