Win een weekend voor twee in Hotel Britannia aan de Belgische kust

Het 65 kilometer lange zandstrand voor de Noordzee verbindt tien unieke gemeenten aan de Belgische kust. Elke kustgemeente met zijn bijzondere karakter en eigenheden, maar het uitgestrekte zandstrand is nooit veraf. 

Klinkt een weekend uitwaaien aan onze verrassende Belgische Kust je als muziek in de oren? Neem dan deel aan onze lezerswedstrijd, in samenwerking met De Kust, waarbij een overnachting voor twee in het charmante Hotel Britannia op het spel staat. Dit prestigieuze viersterrenhotel in het mondaine Zoute van Knokke-Heist is een oase van rust. De iconische Anglo-Normandische gevel en de recent gerenoveerde kamers stralen klasse uit. Hotel Britannia bevindt zich op amper honderd meter van het strand en leent zich tot het ontdekken van de prachtige Zwinduinen en omgeving. 

Deelnemen is eenvoudig: beantwoord onze wedstrijdvragen en schiftingsvraag via deze wedstrijdlink ten laatste op 18 december 2022 en maak kans op een weekendje weg aan zee! 

Wedstrijdvragen

Vraag 1: Hoeveel kilometer bedraagt de iconische Kustroute, waarbij je per fiets onze Belgische kustlijn ontdekt?

A) 85 kilometer

B) 65 kilometer

C) 111 kilometer

Surf naar de website van De Kust en vind het antwoord op deze vraag. 

Vraag 2: Doorheen welk middeleeuws stadje in het Brugse Ommeland loopt de fietsroute van de Verdwenen Zwinhavens?

A) Menen

B) Ieper

C) Damme

Surf naar de website van het Brugse Ommeland en vind het antwoord op deze vraag.

Schiftingsvraag

Hoeveel antwoorden zal GRANDE.be ontvangen hebben voor deze wedstrijd in samenwerking met Westtoer op 18 december 2022 om 23u59? 

*Actievoorwaarden zijn van toepassing, zie onderaan.

Actievoorwaarden lezerswedstrijd: 

- Te winnen prijs: één overnachting voor 2 personen in Hotel Britannia, inclusief ontbijt. 

- Maximaal één deelname per persoon en/of mailadres. Deelnemers verklaren zich akkoord met de actievoorwaarden. Deelname enkel via de wedstrijdlink op www.grande.be.

- De winnaar is diegene die enerzijds beide wedstrijdvragen correct beantwoordt en anderzijds het kortste bij de schiftingsvraag ligt. Bij gelijke afstand tot het correcte antwoord in de schiftingsvraag bepaalt het moment van ontvangst van de antwoordmail bij GRANDE.be de winnaar: wie eerst antwoordt plaatst zich eerst.

- De winnaar ontvangt een voucher.

- Prijs, afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel en uitgezonderd van schoolvakanties, op te nemen voor 30 juni 2023. 

- Deelnemen kan tot 18 december 2022. De winnaar wordt in de loop van de daaropvolgende week bekend gemaakt. 

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek