Win een verblijf voor twee op het charmante Griekse eiland Rhodos

Droom jij ervan om heerlijk na te zomeren op een Grieks eiland midden in de Egeïsche Zee? Grijp je kans en win een verblijf voor twee op het idyllische eiland Rhodos.

GRANDE.be geeft in samenwerking met Visit Greece een voucher weg voor een verblijf in Rhodos van twee nachten voor twee personen, inclusief heen-en-terugvlucht. Je wint twee overnachtingen (incl. ontbijt) in Rhodos Horizon City Hotel. Dit moderne viersterrenhotel, gelegen in het centrum van Rhodos, beschikt over tal van ontspanningsmogelijkheden waaronder een prachtig buitenzwembad en een hottub met zicht op zee. Rhodos Horizon City Hotel bevindt zich op wandelafstand van het strand én ligt vlakbij alle belangrijke bezienswaardigheden. Een rechtstreekse vlucht, uitgevoerd door Ryanair, brengt je vanuit Charleroi naar het Griekse eiland.

Dompel je onder in de Griekse cultuur en verken Rhodos’ grootste toeristische trekpleisters. De middeleeuwse binnenstad van Rhodos werd in 1988 niet voor niets opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Je vindt in Rhodos tientallen interessante bezienswaardigheden waaronder het Archeologisch Museum, het Paleis van de Grote Meesters en de Straat van de Ridders.

Geniet van de Griekse gastronomie of maak een wandeling langs de kristalblauwe zee.

Deelnemen is eenvoudig: beantwoord onze wedstrijdvraag en schiftingsvraag via deze wedstrijdlink ten laatste op 31 augustus om 23:59. Misschien win jij wel een verblijf voor twee in Rhodos.

Wedstrijdvraag:

Vraag: Van welke eilandengroep maakt Rhodos deel uit?

A) Cycladen

B) Dodekanesos

C) Ionische Eilanden

Surf naar Visit Greece om het antwoord op deze vraag te vinden.

Schiftingsvraag:

Hoeveel antwoorden zal GRANDE.be ontvangen hebben bij deze wedstrijd in samenwerking met Visit Greece op 31 augustus 2022 om 23:59?

*Actievoorwaarden zijn van toepassing, zie onderaan.

*Actievoorwaarden lezerswedstrijd

- Te winnen prijs: éénmaal 2 overnachtingen voor 2 personen in Rhodos Horizon City inclusief ontbijt + rechtstreekse vlucht (heen-en-terug), uitgevoerd door Ryanair, vanuit Charleroi.

- Maximaal één deelname per persoon en/of mailadres. Deelnemers verklaren zich akkoord met de actievoorwaarden. Deelname enkel via de wedstrijdlink op www.grande.be.

- De winnaar is diegene die enerzijds de vraag correct beantwoordde en anderzijds het kortste bij de schiftingsvraag ligt. Bij gelijke afstand tot het correcte antwoord in de schiftingsvraag bepaalt het moment van ontvangst van de antwoordmail bij GRANDE.be de winnaar: wie eerst antwoordde plaatst zich eerste.

- De winnaar ontvangt een voucher.

- Prijs afhankelijk van beschikbaarheid op te nemen tussen 10/10/2022 en 4/11/2022 of tussen 1/04/2022 en 30/04/2022

- De prijs kan niet worden overgedragen op of verkocht worden aan derden, noch omgeruild tegen geld.

- Op 1 september 2022 wordt de winnaar bepaald en vervolgens in de loop van de volgende dagen bekendgemaakt.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"

Vlakbij de haven van Rhodos, uitkijkend over de kristalblauwe Egeïsche zee, ligt Rhodos Horizon City Hotel. In dit prachtige viersterrenhotel is het heerlijk vertoeven.

..."