Win een overnachting voor 2 personen in het Radisson Blu Hotel Brugge

Een bezoek aan Brugge laat je onderdompelen in de sfeer van de middeleeuwse stad, met daarnaast ook hedendaagse architectuur. Het gloednieuwe Radisson Blu Hotel Brugge ligt op slechts een korte loopafstand van het pittoreske stadscentrum van Brugge.

Beantwoord onze wedstrijdvraag via deze wedstrijdlink ten laatste op 27 maart 2019. Misschien win jij wel een overnachting voor 2 personen in het Radisson Blu Hotel Brugge.

Op welk adres ligt Radisson Blu Hotel Brugge?

1) Emiel Vanderveldestraat

2) Franck Van Ackerpromenade

3) Katelijnestraat

Schiftingsvraag:

Hoeveel antwoorden zal GRANDE.be ontvangen hebben bij deze wedstrijd op 28 maart 2019 om 0u00?

*Actievoorwaarden zijn van toepassing, zie onderaan

Over Radisson Blu Hotel Brugge

Midden-november 2018 opende Radisson het gloednieuwe Radisson Blu Hotel Brugge aan het station van Brugge. Het hotel ligt slechts op een korte loopafstand van het pittoreske stadscentrum van Brugge. Ontdek de prachtige winkels van Brugge en geniet van lokale en internationale gerechten bij het restaurant van het hotel, BlackSwan. Ontspan na een hele dag verkennen van de prachtige stad Brugge in uw comfortabele kamer met prachtig uitzicht.

Faciliteiten

109 elegante kamers en ruime suites
Vijf kamertypes: standaard, familie, superior, premium en suite
BlackSwan, het restaurant van het hotel, laat je genieten van Vlaamse en Belgische gerechten
De gezellige loungebar biedt lokale bieren
Een fitnessruimte voor een energieboost
Elke ochtend ‘Super’ ontbijtbuffet verzorgd met uitgebreid aanbod
De lobby, de ideale plek om te relaxen en van een koffie te nippen of te genieten van een high tea
6 vergader- en evenementruimten, waarbij de zalen op de 12e (bovenste) verdieping van het hotel een uniek uitzicht over Brugge bieden
Parking aan het hotel (€3.50/24u)

* Actievoorwaarden lezerswedstrijd
·       Te winnen prijs: éénmaal 1 overnachting voor 2 personen in een Superior kamer in het Radisson Blu Hotel Brugge, inclusief ontbijtbuffet, welkomstdrankje in de bar, city taks en parking.
·       Maximaal één deelname per persoon en/of mailadres. Deelnemers verklaren zich akkoord met de actievoorwaarden. Deelname enkel via de wedstrijdlink op www.grande.be.
·       De winnaar is diegene die enerzijds de vraag correct beantwoordde en anderzijds het kortste bij de schiftingsvraag ligt. Bij gelijke afstand tot het correcte antwoord in de schiftingsvraag bepaalt het moment van ontvangst van de antwoordmail bij GRANDE.be de winnaar: wie eerst antwoordde plaatst zich eerste.
·       De winnaar ontvangt een voucher. Deze voucher is elke dag geldig, eveneens op zaterdagen (behalve in de maanden mei-juni-december).
·       De prijs kan niet worden overgedragen of verkocht worden aan derden, noch omgeruild tegen geld.
·       Op 28 maart 2019 wordt de winnaar bepaald en vervolgens in de loop van de volgende dagen bekendgemaakt.

 

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

GRANDE reporter Gert Van Wichelen
bezocht dit hotel en schreef:
"

Midden-november 2018 opende Radisson het gloednieuwe Radisson Blu Hotel Brugge op de site ‘Nieuw Brugge’, gelegen aan het station. Het hotel ligt op slechts een korte loopafstand van het pittoreske stadscentrum van Brugge. GRANDE.be deed de test en was gecharmeerd!

..."