Win een luxe weekend voor twee aan het Italiaanse Lago Maggiore

Zin om een weekend volledig tot rust te komen aan het sprookjesachtige Lago Maggiore? Waag dan nu je kans en win een verblijf voor twee aan een van de mooiste Italiaanse meren.

GRANDE.be geeft in samenwerking met het Italiaans Nationaal Toerismebureau een voucher weg voor een verblijf van twee nachten voor twee personen, inclusief heen-en-terugvlucht, aan de oevers van Lago Maggiore.

Je wint twee overnachtingen (incl. ontbijt) in het prachtige vijfsterrenhotel, Villa e Pallazo Aminta. Een korte rechtstreekse vlucht, uitgevoerd door Ryanair, brengt je van Brussel naar Milaan Malpensa. Van daaruit bereik je na een één uur durende taxirit het impressionante hotel, Villa e Pallazo Aminta. Het vijfsterrenhotel, gelegen in Stresa, biedt alle faciliteiten om heerlijk te ontspannen. Verwen jezelf met een bezoek aan het luxe wellnesscentrum of neem een frisse ochtendduik in het buitenzwembad met zicht op de Borromeïsche eilanden. Het hotel beschikt over een privétuin met zicht op het meer en voorziet een gratis pendeldienst naar het pittoreske centrum van Stresa.

Het Lago Maggiore is een van de mooiste en oudste Italiaanse meren. In het meer bevinden zich verschillende eilanden die een bezoek meer dan waard zijn. Op de eilanden vind je prachtige villa’s, impressionante paleizen en kleurrijke tuinen. Natuurliefhebbers kunnen tot rust komen in de nationale parken en sporters kunnen hun hart ophalen langs de oevers van het meer. Trek er met de fiets of te voet op uit en geniet van de natuurpracht.

Deelnemen is eenvoudig: Beantwoord onze wedstrijdvraag via deze wedstrijdlink ten laatste op 9 oktober 2022 om 23:59. Misschien win jij wel een verblijf voor twee van 28 tot 30 oktober 2022 in het prachtige Italië. 

Wedstrijdvraag: 

Hoeveel eilanden bevinden zich in het Lago Maggiore? 

A. 5 eilanden

B. 8 eilanden

C. 11 eilanden

Surf naar de site van Italia om het antwoord op deze vraag te vinden.

Schiftingsvraag:

Hoeveel antwoorden zal GRANDE.be ontvangen hebben bij deze wedstrijd in samenwerking met het Italiaans Nationaal Toerismebureau op 9 oktober 2022 om 23:59?

*Actievoorwaarden zijn van toepassing, zie onderaan.

*Actievoorwaarden lezerswedstrijd

- Te winnen prijs: éénmaal 2 overnachtingen voor 2 personen in Villa e Pallazo Aminta, inclusief ontbijt + rechtstreekse vlucht (heen-en-terug), uitgevoerd door Ryanair, vanuit Brussel.

- Maximaal één deelname per persoon en/of mailadres. Deelnemers verklaren zich akkoord met de actievoorwaarden. Deelname enkel via de wedstrijdlink op

www.grande.be.

- De winnaar is diegene die enerzijds de vraag correct beantwoordde en anderzijds het kortste bij de schiftingsvraag ligt. Bij gelijke afstand tot het correcte antwoord in de

schiftingsvraag bepaalt het moment van ontvangst van de antwoordmail bij GRANDE.be de winnaar: wie eerst antwoordde plaatst zich eerste. 

- Prijs op te nemen van 28 tot 30 oktober 2022. U ontvangt een voucher onder de naam GRANDE.be waarmee u zal kunnen inchecken in hotel Villa e Pallazo Aminta. 

- De prijs kan niet worden overgedragen op of verkocht worden aan derden, noch omgeruild tegen geld.

- Op 10 oktober 2022 wordt de winnaar bepaald en in de loop van de volgende dagen bekendgemaakt.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek