Stijn Liebens wint onze wedstrijd 'Gastronomie in Italië' met Emozioni

Stijn Liebens uit Genk werd de winnaar van onze wedstrijd ‘Gastronomie in Italië’ met Emozioni! Hij wint een pakketreis naar Italië voor 2 personen ter waarde van 1.600 euro! Proficiat!

Over Emozioni

Emozioni is ontstaan uit de onschatbare passie van de twee oprichters Gennaro Bilotta en Toni Arioti voor hun vaderland Italië. Samen hebben ze meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van reizen in Italië en 40 jaar in het organiseren van reizen vanuit België naar Italië.

Hun doel is om reizigers het authentieke Italië te laten ontdekken, ver van de platgetreden paden. “Onze expertise bestaat niet alleen uit het feit dat wij Italianen zijn. Nee, wij kennen de cultuur, de gewoonten, de manier van denken en praten… Aangezien wij al zoveel regio’s hebben bezocht, weten we wat toeristen graag willen beleven.”

‘Be an explorer, not a tourist’

Emozioni verzorgt een breed gamma van verschillende reizen naar Italië. Zo zijn er individuele reizen, begeleide groepsreizen, themareizen en cruises. “Wij hebben geen vast programma dat voor iedereen geldt. Onze reizen worden altijd gepland afhankelijk van de eisen van de reizigers qua budget, cultuur en interesses. Een simpel voorbeeld: iemand wil naar Toscane gaan maar wij merken dat Umbrië een geschiktere bestemming is omdat hij liever natuur en kleinschalige dorpen bezoekt terwijl Toscane bestaat uit grote steden, meer toerisme en minder authenticiteit.”

“Daarnaast begeleiden we jaarlijks een zevental groepsreizen waarbij we tips meedelen zoals authentieke gerechten, streekwijnen, nieuwigheden… Themareizen is ook een mogelijkheid. Met gastronomieliefhebbers bezochten we ooit een lokale markt, gingen we samen pizza’s bakken… Allemaal kleine zaken om de belevenis te optimaliseren. Ons motto luidt dan ook: ‘Be an explorer, not only a tourist’.”

De pakketreis

Vanaf december 2018 tot eind mei 2019 stelde GRANDE.be elke twee weken een nieuwe vraag over de gastronomie van Italië. Wie voor 29 mei 2019 een van de 13 vragen correct beantwoordde, maakte kans op de pakketreis!

De pakketreis naar Italië voor twee personen komt uit het aanbod van Emozioni (http://nlbe.emozioni.be ) en bestaat uit 7 nachten hotelverblijf, huurwagen en vluchten. De totale waarde voor de twee personen samen bedraagt 1.600 euro (incl. BTW).

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

GRANDE reporter Gert Van Wichelen
bezocht dit hotel en schreef:
"
Villa d'Amelia is een stijlvol en hedendaags hotel, 15 kilometer ten zuiden van Alba.
..."