Spot Op Reisgoesting: Natuur en avontuur in Achensee

Lot Wildiers schrijft in februari 2020 op reisgoesting.be over natuur en avontuur in Achensee.

'Achensee is één van de mooiste regio’s van Tirol. Het meer, dat het hart van de regio vormt, en zijn omliggende bergen lokken mensen naar buiten. Natuur en avontuur gaan hier hand in hand. Het meer van Achensee heeft iets fjordachtig. Langwerpig en omringd door scherpe bergpieken. De kleur schakeert tussen diepblauw, staalgrijs en azuur. Zeker wanneer de zon in het water weerkaatst, is het uitzicht magisch.'

Lees het volledige artikel hier:

       
  

Over Reisgoesting en Lot Wildiers: Reisgoesting is een online reismagazine waar verschillende redacteuren hun verhalen neerschrijven. Reizen is de essentie en daar moet je goesting voor hebben. Lot is de spontane en reislustige hoofdredacteur van Reisgoesting. Zij vertelt je alles over backpacken, vreemde ontmoetingen en onverwachte belevenissen.

 

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"

Vlakbij de start van de Asitz kabelbaan en tegenover het Epic Bikepark Leogang ligt het prachtige viersterrenhotel Salzburger Hof Leogang. Het hotel biedt een unieke wellnesservaring aan midden in de Oostenrijkse bergen en is de perfecte uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars.

..."