Spot Op Reisgenie: Renchtal in het Zwarte Woud

Reisgenie Kimber schreef in september 2020 op haar blog Reisgenie over het Zwarte Woud en de regio Renchtal.

‘Het Zwarte Woud in Duitsland is een ontzettend mooie bestemming relatief dichtbij huis. Het gebied is in totaal 160 kilometer lang en 60 kilometer breed. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om alles in één reis te zien en ik raad je dan ook aan om in een deel van het gebied op verkenningstocht te gaan. Daarom laat ik je graag zien wat je allemaal kunt doen in dit deel van het Zwarte Woud: het Renchtal.’

Lees het volledige artikel hier:

                  

Over Reisgenie en Kimber: bij Reisgenie kan je terecht voor praktische reisroutes en tips voor stedentrips. Kimber richtte deze blog samen met Saskia op. Ze schreven meer dan 20 reisroutes. Kimber is gek op Schotland en eet graag Okonomiyaki. Je vindt haar altijd met een camera in de hand.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"

Aan de toegangspoort naar het Zwarte Woud in Baden-Baden ligt het hotel Roomers Baden-Baden Autograph Collection. Het luxueuze hotel biedt unieke gastvrijheid en topkwaliteit.

..."
GRANDE reporter Gert Van Wichelen
bezocht dit hotel en schreef:
"

Wie in München een relax maar toch ook levendig ultramodern tophotel zoekt, is in Roomers München aan het juiste adres! Dit 5 sterren-hotel van de Gekko hotelgroep behoort tot de Autograph Collectie. Trekpleister is het IZAKAYA Aziatische restaurant annex bar.

..."
"

Hotel Das Neue Moselschlösschen in Traben ligt prominent op 150 m van de stalen brug, die Traben met Trarbach verbindt over de Moezel.

..."