Skigebied voor gezinnen met kinderen Serfaus-Fiss-Ladis

De drie dorpjes Serfaus, Fiss en Ladis in Tirol staan al jaren bekend als familiespecialist van de alpenregio’s. Het skigebied is ideaal voor iedereen die met het gezin de piste op wil. De kleintjes kunnen in de ‘Fun Areas’ hun eerste hindernissen trotseren op latten of een snowboard. 

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met de Oostenrijkse Dienst voor Toerisme. Meer info vind je hier.

Skiles voor de beginners en snow-stars van morgen


Ook de (bijna) geleerde skiërs kunnen zich perfect vermaken in het exclusief gereserveerde sneeuwgebied van maar liefst 125.000 vierkante meter. Onder toeziend oog van zorgzame skileraars oefenen ze hier hun eerste boogjes. Bij het middenstation van de ‘Komperdellbahn’ bevindt zich de 'Kinderschneealm’ en in de dorpskern van Serfaus de skiweide ‘Murmlipark’. In Fiss en Ladis starten de kleintjes hun avontuur in ‘Berta’s Kinderland’ aan de Sonnenbahn. Na de zware inspanning smullen de groepen van een heerlijke maaltijd in een van de kinderrestaurants op de berg.

Boek je verblijf inclusief skipas online! Van gezellige ontbijtpensions, tot hotels, wellness hotels of exclusieve chalets. De regio biedt voor ieder wat wils!

Copyrights foto's: Serfaus-Fiss-Marketing GmbH - Fotograaf danielzangerl.com en Andreas Kirschner

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels