Ski op hoog niveau in Serfaus-Fiss-Ladis

De Samnaugroep en de Ötztaler Alpen bieden een schitterend geprepareerd skigebied met spectaculaire uitzichten in de regio Serfaus-Fiss-Ladis.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met de Oostenrijkse Dienst voor Toerisme. Meer info vind je hier.

Veelzijdige pistes

De Zwölferkopf in Fiss telt zo’n 2600 hoogtemeters, de Pezid in Serfaus telt er 2770 en het Masner skigebied gaat bijna tot aan de grens van 3000. De veelzijdigheid van de pisten in het skigebied is onmiskenbaar.

Vakantie op een ‘hoog’ niveau

Het skigebied ligt grotendeels boven 2000 meter en laat menig winterhart sneller slaan met z’n sneeuwzekerheid en doorsnee 2000 zonuren per jaar. Maar ook de talrijke bergrestaurants en almhutten om in uit te rusten maken je wintersportdag compleet! Tijdens de witste tijd van het jaar bewijzen de drie dorpen op het Tiroolse hoogplateau dat zowel families, wintersportexperts en gezapige pisteontdekkers hun gading vinden op het sneeuwtapijt met maar liefst 214 te ontdekken pistenkilometers die tot 80 procent besneeuwd kunnen worden. Het skigebied voorziet topcondities voor de pistes van begin december tot april.

Overtuigd? Boek je verblijf inclusief skipas dan snel online! Van gezellige ontbijtpensions, tot hotels, wellness hotels of exclusieve chalets. De regio biedt voor ieder wat wils!

Copyrights foto's: Serfaus-Fiss-Marketing GmbH - Fotograaf danielzangerl.com en Andreas Kirschner


Overtuigd? Boek je verblijf inclusief skipas dan snel online! Van gezellige ontbijtpensions, tot hotels, wellness hotels of exclusieve chalets. De regio biedt voor ieder wat wils!

Copyrights foto's: Serfaus-Fiss-Marketing GmbH - Fotograaf danielzangerl.com en Andreas Krischner


 

 

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"

Vlakbij de start van de Asitz kabelbaan en tegenover het Epic Bikepark Leogang ligt het prachtige viersterrenhotel Salzburger Hof Leogang. Het hotel biedt een unieke wellnesservaring aan midden in de Oostenrijkse bergen en is de perfecte uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars.

..."