Serfaus-Fiss-Ladis: loslaten en ontspannen

Je hoeft tijdens de wintermaanden niet noodzakelijk op je skilatten of snowboard te staan om je te amuseren. De Tiroolse vakantieregio Serfaus-Fiss-Ladis entertaint je ook naast de skipiste! In het winterse paradijs geniet je van sneeuwschoenwandelingen, langlaufen, rodelen of een relaxerende namiddag. Het hoogplateau dat van 1200 meter tot aan de grens van 3000 meter rijkt, is de beste garantie voor uitstekende sneeuwcondities. Kortom, de regio biedt je alles aan wat je verlangt van een skivakantie!

Loslaten en ontspannen

In de winterwereld van Serfaus-Fiss-Ladis is er geen gebrek aan heerlijke ontspanningsmomenten. De ergonomische ligzetels, zalige hangmatten en comfortabele loungemeubels bieden je een panoramisch uitzicht over de regio. De zogenaamde ‘wohlfühlstations’ zijn terug te vinden op de pistenkaart, winterwandelkaart en in de Serfaus-Fiss-Landis app. Een heerlijk relaxmoment in het winterzonnetje gegarandeerd! Zit de zon achter de wolken of heb je gewoon zin in een heerlijk relaxmoment? Dan kan je ontspannen in een van de talrijke wellnessen, whirlpools of panoramasauna’s van de wellness hotels in de drie bergdorpjes.

 

Overtuigd? Boek je verblijf inclusief skipas dan snel online! Van gezellige ontbijtpensions, tot hotels, wellness hotels of exclusieve chalets. De regio biedt voor ieder wat wils!

Copyrights foto's: Serfaus-Fiss-Marketing GmbH - Fotograaf danielzangerl.com en Andreas Kirschner

 

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels