Reizen per video in Valencia

Ga mee op reis door een cameralens. GRANDE.be geeft je een unieke blik op bestemmingen om bij weg te dromen. Herontdek in slechts enkele minuten Valencia. 

Valencia is een van de meest veelzijdige steden van Spanje met fantastische stranden, een historisch centrum en moderne architecturale parels. Na Madrid en Barcelona is Valencia de derde grootste stad van Spanje. Dankzij een mediterraan klimaat en de ligging aan de Middellandse Zee is de stad tijdens de zomermaanden populair voor strandvakanties. Na een dag aan la playa is het tijd om de zee te proeven met een traditioneel Valenciaanse paella bij een van de pittoreske restaurantjes die elke hoek van de straat sieren . 

Valencia etaleert geschiedenis met een indrukwekkende kathedraal en een imposante stierenarena in het oude stadscentrum. In groot contrast vind je met de Ciudad de las Artes y las Ciencias een van de meest futuristische en vooruitstrevende gebouwencomplexen van Europa. Letterlijk vertaald biedt de ‘Stad van de Kunst en Wetenschap’ onderdak aan: een aquarium, een wetenschappelijk museum, een operagebouw, een plantentuin en een bioscoopzaal. 

De videograaf richtte zijn lens onmiddellijk op die moderne constructie. Reis verder door de historische stad en haar kleurrijke gebouwen. Wat je ook zal opvallen is de groene gordel die het verleden met het heden verbindt.    

Voor de reeks 'Reizen per video' selecteren we de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. We raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels