Reizen per video in Toscane

GRANDE.be zet een interessante bestemming in de kijker. Wij gingen daarvoor op zoek naar de leukste video. Ontdek hier Toscane.

Toscane is een regio in Midden-Italië en grenst aan de Tyrreense Zee. De bekendste steden zijn Siena, Pisa en Firenze of Florence. Toscane staat bekend om zijn wijnranken en je kan er dan ook lekkere wijn proeven, denk maar aan Chianti of Brunello di Montalcino. Toscane staat ook bekend om de beroemde kunstwerken die hier gemaakt werden. Dat gaat zowel over de schilderkunst als over de beeldhouwkunst, literatuur en architectuur. Denk maar aan de Mona Lisa van Da Vinci, momenteel hangt dat in het Louvre in Parijs. Maar in Florence in de Uffizi vind je ook veel mooie kunst.

Deze video brengt je van de kust naar Firenze en terug. Je ziet de steden van uit de lucht. De beelden geven je het gevoel er geweest te zijn, maar nog niet alles gezien te hebben. Je zal op ontdekking moeten.

                       

Over deze reeks 'Reizen per video': we selecteren de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. En we raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"

Aan het Lago Maggiore in Stresa, Italië is het heerlijk ontspannen in het vijfsterrenhotel Villa e Pallazo Aminta.

..."
GRANDE reporter Gert Van Wichelen
bezocht dit hotel en schreef:
"
Villa d'Amelia is een stijlvol en hedendaags hotel, 15 kilometer ten zuiden van Alba.
..."