Reizen per video in Spanje

GRANDE.be zet een interessante bestemming in de kijker. Wij gingen daarvoor op zoek naar de leukste video. Ontdek hier Spanje.

Spanje met als hoofdstad Madrid is voor velen een ideale vakantiebestemming. Spanje is een land met verschillende culturen, klimaten en een rijke geschiedenis. Je vindt er bergen, stranden en steden en je kan soms zelfs terechtkomen in een woestijn. Een land zo oud als Spanje heeft ook historische gebouwen die de oorlogen hebben doorstaan. Je vindt er ondermeer Romeinse gebouwen van toen de Romeinen Spanje hadden overgenomen, maar ook Joodse stijlen kan je ontdekken uit de tijd dat de Moren het land bezetten.

De persoon achter de camera neemt ons mee op zijn reis door Spanje in verschillende steden. Je merkt meteen dat ook tijdens de wintermaanden Spanje heel mooi is.

              

Over deze reeks 'Reizen per video': we selecteren de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. En we raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels