Reizen per video in Salzburg

GRANDE.be zet een interessante bestemming in de kijker. Wij gingen daarvoor op zoek naar de leukste video. Ontdek hier Salzburg.

Salzburg is een stad in Oostenrijk en is de hoofdstad van de gelijknamige deelstaat. De binnenstad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het gaat om de gebouwen die in barokstijl gebouwd zijn zoals de dom, de middeleeuwse burcht en de vesting Hohensalzburg. De stad bezit vele burchten en kastelen die allemaal een bezoek waard zijn. Je kan ook de Residenzgalerie bezoeken, daar hangen voornamelijk 17de eeuwse schilderijen uit de Nederlanden. Je kan ook het geboortehuis van Mozart bezoeken of Mozarts Wohnhaus.

Een koppel neemt je mee op reis naar Salzburg en toont de stad en haar bezienswaardigheden.

                       

Over deze reeks 'Reizen per video': we selecteren de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. En we raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"

Vlakbij de start van de Asitz kabelbaan en tegenover het Epic Bikepark Leogang ligt het prachtige viersterrenhotel Salzburger Hof Leogang. Het hotel biedt een unieke wellnesservaring aan midden in de Oostenrijkse bergen en is de perfecte uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars.

..."