Reizen per video in Galicië

GRANDE.be zet een interessante bestemming in de kijker. Wij gingen daarvoor op zoek naar de leukste video. Ontdek hier Galicië.

Galicië is een atonome gemeenschap van Spanje die net boven Portugal ligt en grenst aan de Atlantische Oceaan. In Zuidoost Galicië bevindt zich een hooggebergte met drie grote jongens: los Picos de Ancares met 1826 meter, de Cabeza de Manzaneda met 1787 meter en de Peña Trevinca in de Serra de Queixa met 2031 meter hoogte. De kustdorpjes leven er voornamelijk van de visvangst. Er liggen eilanden vlak voor de kust die bijna allemaal beschermde natuurgebieden zijn zoals Cortegada, Arousa, Sisargas en Malveiras.

De video toont de natuurlijke landschappen van Galicië vanuit de lucht. Je hebt zin om op ontdekking te gaan, om zelf onder de watervallen te gaan staan.

                       

Over deze reeks 'Reizen per video': we selecteren de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. En we raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels