Reizen per video in Denemarken

GRANDE.be zet een interessante bestemming in de kijker. Wij gingen daarvoor op zoek naar de leukste video. Ontdek hier Denemarken.

Denemarken is het meest zuidelijke land van de Noorse landen. Het ligt zuidelijk van Noorwegen en ten zuidwesten van Zweden. Met die laatste is Denemarken verbonden met een brug. Groenland en de Faeröer eilanden maken samen met Denemarken deel uit van het Koninkrijk Denemarken. In het land zijn er plaatsen die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan zoals Kasteel Kronborg en de kathedraal van Roskilde. De meest populaire plaats in Denemarken is ongetwijfeld de kleine zeemeermin in Kopenhagen, de hoofdstad.

Deze familie toont je in de video leuke plaatsen in Denemarken. Ze zijn er zelf op reis geweest en geven je het gevoel dat je zelf ook een korte reis door het land maakt.

                      

Over deze reeks 'Reizen per video': we selecteren de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. En we raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels