Reizen per video in de Dominicaanse Republiek

GRANDE.be zet een interessante bestemming in de kijker. Wij gingen daarvoor op zoek naar de leukste video. Ontdek hier de Dominicaanse Republiek.

De Dominicaanse Republiek is samen met Haïti een deel van het eiland Hispaniola. De Dominicaanse Republiek hoort bij de Caraïben en ligt in de Golf van Mexico. Het eiland is heel natuurlijk aangelegd, bepaalde reptielsoorten kunnen enkel hier leven zoals de neushoornleguaan en de Anolissen. De twee soorten behoren tot de leguaanachtigen. Anolissen zijn ook eigen aan Hispaniola, dit is een zoogdier dat behoort tot de insecteneters. In de Dominicaanse Republiek vind je acht bergeketens, watervallen met elk hun eigen functie zoals energie opwekken en 128 beschermde natuurgebieden. Bij die gebieden horen 31 nationale parken.

De natuurlijke pracht en het helderblauw water worden in deze video benadrukt. Duiken is duidelijk een van de leuke activiteiten die je hier kan doen. Zwemmen met de vissen en oude scheepswrakken bezoeken, hoort erbij.

                       

Over deze reeks 'Reizen per video': we selecteren de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. En we raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels