Reizen per video in Andalusië

GRANDE.be zet een interessante bestemming in de kijker. Wij gingen daarvoor op zoek naar de leukste video. Ontdek hier Andalusië.

Andalusië is een autonome gemeenschap van Spanje. De hoofdstad van de streek is Sevilla. De streek is gelegen in het zuiden van Spanje en grenst aan Portugal en zowel de Atlantische Oceaan als de Middellandse Zee. Andalusië is de plaats waar flamencomuziek tot zijn recht komt. Er wordt vermoed dat zigeunermuziek vermengd werd met Indiase, christelijke, Joodse en Moorse invloeden. Sherry is de plaatselijke specialiteit, de drank wordt vaak gecombineerd met tapas, typisch Spaanse aperitiefhapjes.

In de video toont de filmmaker het dagelijkse leven uit Andalusië met een mix van de mooie dorpen die er te vinden zijn. Je komt helemaal in de sfeer van de regio.

                       

Over deze reeks 'Reizen per video': we selecteren de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. En we raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels