Radisson Blu Hotel Brugge: hedendaags comfort op wandelafstand van het centrum van Brugge

In ‘Nieuw Brugge’ niet ver van het station vind je Radisson Blu Hotel Brugge. Het hotel ligt op slechts een korte loopafstand van het pittoreske stadscentrum van Brugge. Het is een prachtige moderne uitvalsbasis om de stad te bezoeken. Op de 12de verdieping bieden de rooftop zalen alle mogelijkheden voor meetings, trouw- of communiefeesten en recepties.

Het Radisson Blu Hotel in Brugge werd in 2018 nieuw gebouwd en heeft 109 kamers of suites. Er zijn vijf kamertypes: standaard, familie, superior, premium en suite. Elke kamer is ontworpen met rustgevende kleuren en natuurlijke materialen. De uitrusting biedt hedendaags comfort zoals TV, gratis WiFi, kluis, koffie- en theefaciliteiten, regendouche, mini-bar, haardroger en een stoomstrijkijzer en strijkplank. Vanuit vele kamers heb je een prachtig uitzicht over de stad.

Aster Baert is Cluster Sales Executive en somt de troeven van het hotel op: “Naast de prachtige kamers en meeting faciliteiten scoren we ook met de uitstekende bereikbaarheid zowel met het openbaar vervoer als met de auto, onze budgetvriendelijke parking, het fietsverhuur, de Brugse sfeer binnenin het hotel en natuurlijk dat alles nieuw is. Daarnaast hebben we een uniek aanbod gericht op de integrale reis van de gast zoals een uitgebreid ontbijt, de flexibiliteit om vroeg in- en laat uit te checken, enzomeer.”

Het culinaire restaurant ‘The Black Swan’ op de benedenverdieping werd uitgebreid met een ruim terras met windschermen. Hier bereidt de chef een select aanbod van lokale en internationale gerechten –geserveerd met een glimlach – . In de nabije toekomst plant het hotel ook diverse nieuwe events, zoals bijvoorbeeld de luxe brunch.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

GRANDE reporter Gert Van Wichelen
bezocht dit hotel en schreef:
"
In ‘Nieuw Brugge’ niet ver van het station vind je Radisson Blu Hotel Brugge. Het hotel ligt op slechts een korte loopafstand van het pittoreske stadscentrum van Brugge. Het is een prachtige moderne uitvalsbasis om de stad te bezoeken.
..."
"

Een juweeltje van een hotel, gehuisvest in een zeventiende-eeuws herenhuis langs de schilderachtige reien in hartje Brugge.

..."
"

Verblijf in het vijf-sterren hotel van Brugge en ervaar een weekend vol luxe en cultuur! Iedere kamer en suite weerspiegelt de historische schoonheid van dit 15e eeuwse paleis, de voormalige residentie van de Hertogen van Bourgondië.

..."