Profiteer van onze GRANDE Deals: -50 % bij tophotel Château St. Gerlach in Nederlands-Limburg!

Een prachtige natuur, heuvellandschappen, lekker eten en zalig vertoeven: Nederlands-Limburg is de idealé bestemming voor een romantisch verblijf en een prachtige wandeling. Geniet nu van -50 % korting bij het tophotel Château St. Gerlach in Valkenburg.

Profiteer van onze GRANDE Deal en boek je overnachting met -50 % korting

Zin in een overnachting in Nederlands-Limburg aan de helft van de prijs? En dat in het tophotel Château St. Gerlach? Koop dan een van onze vouchers voor een verblijf van 350 euro aan een promotarief van -50 % en betaal slechts 175 euro!

Château St. Gerlach in Valkenburg, een landgoed vol herinneringen en een overweldigende schoonheid

 

Wat is er romantischer dan slapen in een kasteel? In Valkenburg, in het schitterende Ingendael, op 10 minuten rijden van Maastricht, ligt Château St. Gerlach: een landgoed vol herinneringen en met een overweldigende schoonheid en grandeur. Het voormalige klooster en pachthof zijn omgetoverd tot 114 hotelkamers, suites en huiselijke hotelappartementen. De uitgestrekte parken, de baroktuinen, de Rozentuin, het fruitarboretum en de wijngaard zorgen voor een koninklijke ervaring. Ga op ontdekkingstocht in de fenomenale omgeving en wandel door het prachtige heuvellandschap van Nederlands-Limburg. Samen met je geliefde kan je daarna heerlijk ontspannen in de spa van het kasteelhotel of genieten van een gastronomische maaltijd in het hotelrestaurant Les Salons.

Klik hier voor meer informatie over het hotel

 

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek