Patricia Boeyden uit Diksmuide wint een weekend voor twee aan de Belgische kust

GRANDE.be organiseerde in samenwerking met Hotel Britannia een lezerswedstrijd met een mooie voucher als prijs: een verblijf voor twee in het pittoreske Knokke-Heist stond op het spel. 

Patricia Boeyden (57) uit Diksmuide kan aftellen naar een rustgevend weekend aan onze Belgische kust. “Ik ben heel gelukkig met deze mooie prijs. Mijn man en ik kunnen het nieuwe jaar alvast goed inzettten tijdens een ontspannend weekendje aan zee in dit prachtige hotel. We zijn fervent wandelaars en kijken er naar uit om het Zwin in Knokke-Heist te ontdekken”, aldus Patricia. 

Over Hotel Britannia 

In het bruisende centrum van het mondaine Zoute in Knokke-Heist ligt het prestigieuze boetiekhotel Hotel Britannia. Een oase van rust aan onze Belgische Kust. 

De iconische gevel, een toonvoorbeeld van de Anglo-Normandische kustarchitectuur, straalt klasse uit. In de recent gerenoveerde kamers, stijlvol ingericht met luxueuze elementen, kom je volledig tot rust. Het hotel beschikt over vijf verschillende kamertypes: de moderne eenpersoonskamers, de warm ingerichte standaard- en superieure kamers en de prachtige suites en junior-suites zijn allen fantastisch om in te vertoeven. 

Het enthousiaste team van boetiekhotel Hotel Britannia staat te allen tijde paraat om je verblijf in Knokke-Heist naar een hoger niveau te tillen. Huur een fiets bij de receptie of waai uit op het strand tijdens een wandeling met je viervoeter, die tevens van harte welkom is in het hotel. 

Het hotel bevindt zich op nauwelijks honderd meter van het strand, van waaruit u makkelijk de Zwinduinen kan verkennen of de tijd kan nemen om te herbronnen in de frisse zeelucht. 

Na een deugddoende nachtrust kan je in de ontbijtzaal genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met verse streekgebonden producten en een coupe champagne Barons de Rothschild om de dag feestelijk in te zetten. 

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek