Oproep tot bieding: GRANDE.be zoekt exclusieve partner-reisbureau!

Onze reissite GRANDE.be bereikt maandelijks 150.000 Vlaamse reisfans: elke weekdag publiceren we een nieuwe reportage van bestemmingen over de hele wereld, elke week verschijnt onze nieuwsbrief.

Gezocht: exclusieve samenwerking met Vlaams reisbureau

GRANDE.be verkoopt geen reizen of accomodaties, en heeft geen samenwerking of affiliate-afspraken met een OTA, TO of hotelketen.
Dat biedt de mogelijkheid om een exclusief contract af te sluiten met een Vlaams reisbureau, aan wie we alle aanvragen van lezers voor boekingen doorgeven.

Voordelen voor het reisbureau

We plaatsen continu de advertentie van het reisbureau op de homepage en elke pagina van onze site, en deze advertentie plaatsen we ook in elke nieuwsbrief. Verder werken we maandelijks een artikel over het reisbureau uit: op de site en in de nieuwsbrief.
Op deze wijze garanderen we op jaarbasis een bereik van minimum 500.000 views van lezers van de advertentie. Geïnteresseerde lezers klikken vervolgens via de advertentie door naar de site en het aanbod van het reisbureau.
Ook plaatsen we steeds bij elke advertentie het telefoonnummer waarmee lezers het reisbureau kunnen bereiken.
En uiteraard: alle aanvragen van lezers die onze redactie bereiken geven we meteen door aan onze partner-reisbureau!

Oproep tot bieding voor 2020

GRANDE.be doet een oproep naar kandidaat-reisbureaus om een prijsaanbod neer te leggen voor de exclusieve samenwerking in de periode van 1 maart t/m 31 december 2020.
In die periode garandeert GRANDE.be in totaal min. 450.000 views van lezers van de advertentie(s) van onze partner-reisbureau: via de site, via de nieuwsbrieven en via social media. Hiertoe zal GRANDE.be een rapportering via Google Analytics en Campaign Monitor aanleveren.
Het prijsaanbod van een kandidaat-reisbureau dient een vast bedrag te zijn dat bij de start van de samenwerking door het reisbureau wordt betaald. Alle inkomsten uit de leads die GRANDE.be aan het reisbureau levert zijn vervolgens voor het reisbureau, er dient verder geen commissie betaald te worden.
 
Heb je interesse? Zend dan een mail naar: gert.vanwichelen@grande.be met vermelding 'Kandidaat reisbureau'.
Inzendingen zijn mogelijk tot en met 28 februari 2020.

 

 

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek