Op en top ontspannen in Serfaus-Fiss-Ladis

Ontspannen op de piste: zo luidt het motto van het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis. Voor families, experten en diepsneeuw fanaten.

Families vermaken zich op de skipistes met interactieve multimedia-elementen of belevenisafdalingen met figuurtjes. De experten kunnen hun techniek oefenen op de buckelpiste, carving- en wedstrijdafdalingen. Fans van de diepsneeuw genieten van verse poedersneeuw op een van de tien freeride-routes die makkelijk te bereiken zijn door hun ligging aan de bergstations. De Snowparks kennen verschillende moeilijkheidsgraden. Een Fun Slope met kleine hellingen staan garant voor coole moves met een afsprong van drie meter. De kleine skifanaten oefenen hun eerste afdaling spelenderwijs onder professionele begeleiding op één van de oefenpistes.

'Helping Hands' op de pistes

Je kan je skimateriaal opslaan in één van de grote depots aan het dalstation zodat je gemakkelijk te voet door het verkeersluwe centrum naar je hotel wandelt! In Serfaus neem je de gratis, nog snellere en pas gemoderniseerde dorpsmetro die je in het grootste comfort van het dalstation naar de piste brengt. Bovendien staan er aan iedere lift ‘Helping Hands’ die skiërs, snowboarders en gezinnen met of zonder kinderwagen helpen om veilig in en uit te stappen. De regio draagt veiligheid hoog in het vaandel. Daarom staan er in het skigebied grote infoborden aan de piste die de gasten informeren over het actuele lawinegevaar. Een geïntegreerde sensor checkt of de lawinepiepers van de actieve freerider wel effectief werken alvorens ze hun avontuur starten!

Overtuigd? Boek je verblijf inclusief skipas dan snel online! Van gezellige ontbijtpensions, tot hotels, wellness hotels of exclusieve chalets. De regio biedt voor ieder wat wils!

Copyrights foto's: Serfaus-Fiss-Marketing GmbH - Fotograaf danielzangerl.com en Andreas Kirschner

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels