Nodig je vrienden uit en WIN een overnachting t.w.v. 350 euro in DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen

Je bent fan van GRANDE.be? Laat je vrienden en familie ook mee genieten van onze nieuwsbrief en maak kans op een overnachting in DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen ter waarde van 350 euro!

Nodig nieuwe lezers uit voor GRANDE.be en doe mee aan de wedstrijd

Deelnemen is eenvoudig. Via het wedstrijdformulier geef je ons de naam en e-mailadres van de vriend(in) die je wil uitnodigen. Om deel te nemen aan de wedstrijd beantwoord je dan de wedstrijdvraag met schiftingsvraag. Je kan het wedstrijdformulier meerdere keren invullen met telkens een nieuwe vriend(in) die je voorstelt. Hoe meer vrienden je opgeeft, hoe meer kans je maakt om te winnen, want je mag telkens opnieuw een poging wagen om de schiftingsvraag te beantwoorden. Uiteraard geldt het opgeven van een vriend die al eerder werd voorgesteld niet als een geldige deelname.

Ook je voorgestelde vrienden doen mee aan onze wedstrijd! Ook tussen alle nieuwe lezers organiseren we dezelfde wedstrijd. Voorwaarde voor deelname is wel dat je vrienden je uitnodiging accepteren en hun registratie als nieuwe lezer voltooien.

Nieuwe lezers ontvangen de volgende editie van onze nieuwsbrief binnen maximum 7 dagen. Dankzij jou!

Wedstrijdvraag:

Welke stad in Nederland ligt kortbij Soestduinen?

1) Amsterdam

2) Utrecht

3) Rotterdam

Schiftingsvraag:

Hoeveel abonnees zullen nieuwe lezers aanbrengen met deze wedstrijd? De winnaar wordt bepaald op 31 december 2022.

*Actievoorwaarden zijn van toepassing, zie onderaan.

Over DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen

Het DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen (Nederland) ligt in het midden van de natuur. Je voelt je als een koning in de luxueuze kamers met balkons die een fenomenaal uitzicht bieden op de bossen en de golfbaan met 9 holes. In de Health Club kan je gebruikmaken van de fitnessruimte, het zwembad, het Turks stoombad en de sauna. Het restaurant Royal Parc zorgt voor een warme ambiance en heerlijke gerechten die geïnspireerd zijn door de traditionele Europese keuken, maar met een frisse, moderne twist. Bovendien ligt het hotel op slechts een halfuur rijden van het mooiste nationale park van Nederland De Hoge Veluwe. Ook Amersfoort en Utrecht zijn niet ver weg: ideaal om een dagje te shoppen.

*Actievoorwaarden:

  • Te winnen prijs: twee keer een overnachting voor twee personen in DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen t.w.v. 350 euro: een keer voor de aanbrengers (zij die mogelijke nieuwe lezers voorstellen) en een keer voor de ontvangers (de mogelijke nieuwe lezers die werden voorgesteld door de aanbrengers).

  • Deelnemers verklaren zich akkoord met de actievoorwaarden. Deelname enkel via de wedstrijdlink op www.grande.be.

  • De winnaar bij de aanbrengers is diegene die de vraag correct beantwoordde, een nieuwe lezer aanbracht en het kortste bij de schiftingsvraag ligt. Bij gelijke afstand tot het correcte antwoord van de schiftingsvraag bepaalt het moment van ontvangst van de antwoordmail bij GRANDE.be de winnaar: wie eerst antwoordde plaatst zich eerste. Het aanbrengen van een vriend die al eerder werd voorgesteld geldt niet als een geldige deelname.

  • De winnaar bij de ontvangers is diegene die de vraag correct beantwoordde en het kortste bij de schiftingsvraag ligt. Bij gelijke afstand tot het correcte antwoord van de schiftingsvraag bepaalt het moment van ontvangst van de antwoordmail bij GRANDE.be de winnaar: wie eerst antwoordde plaatst zich eerste. Elke ontvanger kan maximaal eenmaal deelnemen.

  • Elke winnaar ontvangt een voucher.

  • Prijs afhankelijk van beschikbaarheid op te nemen voor 30 juni 2023.

  • De prijs kan niet worden overgedragen op of verkocht worden aan derden, noch omgeruild tegen geld.

  • Op 31 december 2022 worden de twee winnaars bepaald en vervolgens in de loop van de volgende dagen bekendgemaakt.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek