Nieuwe GRANDE Groepsreis naar Den Haag: beleef exclusieve ervaringen!

GRANDE Groepsreizen: je gids naar exclusieve ervaringen

Ben jij klaar voor een ontdekkingsreis door Den Haag? Tijdens deze reis krijg je de kans om de geheimen van het Binnenhof te ontrafelen en de Tweede Kamer te bezoeken. Bovendien bewonder je meesterwerken in het Mauritshuis - waaronder het iconische 'Meisje met de Parel' van Vermeer - en Museum Voorlinden. In het spoor van de GRANDE reporter neem je deel aan enkele exclusieve activiteiten die voor het grote publiek niet bereikbaar zijn.

 

 

Draag bij aan een unieke reportage het het Perspakket

Deze exclusieve Groepsreis biedt niet alleen een blik achter de schermen van politiek en cultuur in Nederland, maar ook de unieke kans om zelf bij te dragen aan de reportage die gepubliceerd wordt op de site en in de nieuwsbrieven van GRANDE.be. Kies voor het Perspakket bij je inschrijving en beleef een extra dimensie door actief deel te nemen aan het journalistieke proces. In het Perspakket zitten begrepen ter plaatse: deelname aan de redactieworkshop met de GRANDE reporter, een exclusieve persbijeenkomst met interview over Den Haag en een redactievergadering met alle deelnemers-reporters. Voor wie niet deelneemt aan het Perspakket worden de activiteiten vervangen door vrije tijd.

 

Op deze overeenkomst is de garantieregeling van Garantiefonds Reizen, ter bescherming van de consument, van toepassing. Deze reis wordt georganiseerd door LitS met polisnummer Garantiefonds: 2304.1605.00. U kunt de voorwaarden vinden op https://www.gfg.be/nl-be/. Op deze overeenkomst is de regeling burgelijke aansprakelijkheid van MS Amlin van toepassing. U kunt de voorwaarden vinden op https://vvrovzw.be.
 
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek