Malta, Krakau en Radisson Hotel Group zijn de winnaars van de Belgian Tourist Awards 2019

De Belgische toeristen verkozen in de Belgian Tourist Awards Malta tot Land van het Jaar 2019, Krakau tot Stad van het Jaar 2019 en Radisson Hotel Group tot Toerismebedrijf van het jaar 2019. Daarnaast werd Kent verkozen tot Regio van het Jaar 2019 en Edinburgh tot Hot Spot van het Jaar 2019.
Algemene winnaar van de Belgian Tourist Awards werd Malta: Malta werd ook verkozen in de hoogste categorie: Bestemming van het Jaar 2019!


President van de Belgian Tourist Awards en uitgever van GRANDE.be Gert Van Wichelen overhandigde de oorkonde aan de Maltese Ambassadeur voor België Ray Azzopardi. De ambassadeur reageerde verheugd: ‘Malta is een zeer veelzijdige bestemming met cultuur, natuur en vele ontspanningsmogelijkheden. Het is er bijna heel het jaar warm, en dat op amper 3,5 uur vliegen vanuit Brussel. Vanaf 15 juli opent ons land opnieuw voor Belgische toeristen! Gelukkig heeft het Corona-virus Malta maar zeer beperkt getroffen. We zijn zeer blij dat de Belgische toeristen voor ons gekozen hebben! Tot weerzien in Malta!’

Over de Belgian Tourist Awards:

Belgische toeristen verkozen in maart-april 2020 de Belgian Tourist Awards 2019 voor de beste toeristische bestemmingen en de beste toeristische bedrijven. Meer dan 10.000 Belgische toeristen registreerden zich om hun stem uit te brengen. De Belgian Tourist Awards zijn een organisatie in partnership van de Belgische toeristische websites GRANDE.be met Vacancesweb.be / Vakantieweb.be.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek