Magie en spektakel naast de piste in Serfaus-Fiss-Ladis

In Serfaus, Fiss en Ladis wordt je vakantie een ware winterbelevenis door de prachtige infrastructuur, talloze belevenissen, pleziermomentjes en een waaier aan activiteiten!

Wintergeluk voor kinderen

Op reis met de kinderen? Dan maak je het wintergeluk compleet met een slee-uitje! De avonturiers vinden hun gading op de ‘Familien-Coaster-Schneisenfeger’ en de zipline ‘Serfauser Sauser’. De échte waaghalzen gaan voor een ritje op de ‘Skyswing Fiss’, een reuzeschommel die over kop gaat. Of vlieg je liever aan 80 km/uur door de lucht in de „Fisser Flieger“? Voor ieder wat wils!

In de showhemel

Een klassieke après-ski is altijd een winner, maar Serfaus-Fiss-Ladis bieden een spectaculair alternatief! Na wat actie op de skipiste kan je je wintersportdag eindigen met een bezoekje aan een verbluffende avondshow. Deze vinden plaats op verschillende data tijdens het seizoen. De Adventure Night in Serfaus, de Nightflow in Fiss en Magic Ladis in Ladis verbazen je met een indrukwekkend showspektakel vol acrobaten, showstunts, Broadway-klassiekers en coole dansmoves.

Overtuigd? Boek je verblijf inclusief skipas dan snel online! Van gezellige ontbijtpensions, tot hotels, wellness hotels of exclusieve chalets. De regio biedt voor ieder wat wils!

Copyrights foto's: Serfaus-Fiss-Marketing GmbH - Fotograaf danielzangerl.com en Andreas Kirschner

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels