Johan Herman uit Eine wint een verblijf voor twee in Novotel Mechelen

In samenwerking met Visit Mechelen en Novotel organiseerde GRANDE.be een wedstrijd met als inzet een verblijf voor twee in Novotel Mechelen. Johan Herman (64) uit Eine is de gelukkige winnaar. Johan mag zich verwachten aan een ontspannend weekend in deze verrassende stad aan de Dijle. “Mechelen is een prachtige stad met mooie winkels. Ieder jaar overnachten we een weekend in Mechelen, we zijn dan ook erg gelukkig met deze mooie prijs”, reageert Herman enthousiast. “We kijken er naar uit om tijdens ons verblijf in Mechelen te winkelen, de sfeer van de stad op te snuiven en van een drankje te genieten op een van de vele gezellige terrassen in de stad”. 

Over Novotel Mechelen

Dit prachtige viersterrenhotel ligt in het historisch centrum van de stad en bevindt zich vlakbij alle culturele hoogtepunten. Het Hof van Busleyden, de Sint-Romboutskathedraal en brouwerij het Anker liggen slechts een boogscheut verwijderd van het hotel. In dit moderne hotel aan de Dijle kan je heerljk ontspannen in de sauna of genieten van een drankje in de elegante bar. 

Geniet van je bezoek aan Mechelen, Johan!

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"
Hotel Julien bevindt zich in twee historische gebouwen, omgeven door groene terrassen. Het biedt je heel wat stijl en comfort. De loungeruimte, een relaxerende plaats met boeken en magazines, leidt je naar de stijlvolle bar, waar je op je wenken bediend wordt.
..."