GRANDE DEAL: Met de WHOOwine Box elke maand een beetje vakantie op een wijndomein

WHOOwine betekent kwaliteitswijnen rechtstreeks van de wijnmakers bij jou thuisgebracht, inclusief het verhaal achter de fles en persoonlijk advies van sommelier Lucia. Dankzij WHOOwine heb je altijd lekkere wijn in huis!  

3 wijnen, 1 wijndomein, 1 prachtige box

Lucia kiest telkens drie heerlijke flessen wijn van één Europees wijndomein voor je uit. Welke flessen dat zijn hangt af van het seizoen. Je kiest op de website welke formule voor jou het best past – om de 1, 2 of 3 maanden - en betaalt dankzij -10% minder! Dat is €40,5 in plaats van 45€ per box. Wie een keertje een box wil uittesten betaalt €45 in plaats van €50.
Er is een 100% tevredenheidsgarantie en je favoriete wijn kan je nabestellen met een mooie korting. Levering gebeurt in heel België. Als extra service en om de persoonlijke touch te benadrukken, kan je Lucia via Whatsapp al jouw extra vragen over de wijnen stellen.

Sommelier Lucia stelt voor: het WHOOwine Abonnement

- Om de 1,2 of 3 maanden de WHOOwine Box thuis geleverd
- Een selectie van 3 lekkere wijnen van 1 domein in elke Box
- Het verhaal van de wijnmaker en leuke wijnweetjes
- Uitleg over de wijn door sommelier Lucia
- NIEUW: stel je wijnvragen direct via WhatsApp aan Lucia
- Mooie kortingen op al je aankopen
- Eerst eens testen? Bestel je proefbox!

WHOOwine for who?

WHOOwine is er voor de wijnliefhebbers die advies willen bij het uitkiezen van wijn maar ook als niet-wijnliefhebber kan je er terecht. De boxen komen in een mooi ontworpen box die ideaal is als wijngeschenk voor je vrienden, familie, collega’s… noem maar op! Zelfs als echte wijnkenner kan je beroep doen op WHOOwine voor het ontdekken van nieuwe kwalitatieve, authentieke wijnhuizen en wijnen. De box bevat naast de flessen het verhaal van de wijnmaker en enkele interessante wijnweetjes, waar je mee kunt uitpakken bij je gasten. Aan elk detail is gedacht. Zo is het mooie papier dat in de box zit het ideale materiaal om je fles in te verpakken als geschenk.

Ook kan je er leuke fun facts ontdekken:
* Wist je dat je ongeveer 1,2 kg of 10 druiventrossen nodig hebt voor 1 fles wijn (0,75 cl)?
* Wist je dat je wijnglazen nooit ondersteboven in de kast mag zetten? De geur van de kast – hoe proper ook – trekt in het glas en beïnvloedt de smaak van de wijn.
Kortom, WHOOwine biedt je een totaalbeleving zoals op het wijndomein. Het doel van Lucia is om het verhaal van de wijnmaker tot bij je thuis te brengen en in ‘mensentaal’ te vertellen hoe een simpele druif omgetoverd wordt tot de meest magische wijn. Het is een boodschap van liefde en kwaliteit en dat proef je. Verder kan je op de website terecht voor foodpairing tips om de ideale balans te ontdekken tussen wijn en gerecht zodat de smaakbeleving nog intenser wordt.


 

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek