GRANDE Deal! De Douro, rivier van goud van Porto tot Salamanca

Laat u betoveren door de culturele en landschappelijke rijkdom van de Douro vallei. De Douro zoekt zich een weg langs ruwe en romantische landschappen, door het Noorden van Portugal,om zich in Porto in de Atlantische Oceaan te storten.
Nederlandstalig vertrek: 21 juni 2020 (8 dagen / 7 nachten).
Kom aan boord van M/S Queen Isabel, dat plaats biedt aan 118 passagiers en geniet van een pracht van een cruise langs de valleien van deze gouden rivier. Het unieke landschap met de vele dorpjes, wijngaarden en een verscheidenheid aan kerken en kloosters is UNESCO werelderfgoed. Zoveel middeleeuwse en barokke schoonheden vormden de rijkdom van het oude Portugese koninkrijk. Tijdens deze cruise zal u bovendien ook Salamanca in Spanje bezoeken. Bezoek de oudste universiteit van Europa en de prachtige centraal gelegen Plaza Mayor. En tenslotte, Porto met een tijdloze charme, zal u volledig onderdompelen in de Portugese cultuur.

Voordeel GRANDE.be


- €100 korting per persoon
- Dranken inbegrepen tijdens de maaltijden aan boord. Alle excursies inbegrepen met hoofdtelefoon. Voordrachten door een specialist van de regio.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

GRANDE reporter Gert Van Wichelen
bezocht dit hotel en schreef:
"

Aan de rand van het centrum van Lissabon ligt het 5 sterren luxe hotel InterContinental Lisbon, op de heuvel aan het eind van de prachtige winkelstraat Avenida de Liberdade.

..."