De specialiteiten van touroperator Emozioni

Aan het dromen van een reis naar het wondermooie en romantische Italië? Dan moet je bij touroperator Emozioni zijn. De twee Italianen in hart en nieren Gennaro en Toni hebben voor ieder wat wils. Ze zorgen voor een uitstekende service en zijn gespecialiseerd in het organiseren van reizen naar Italië: van individuele, familie-, begeleide, huwelijksreizen tot cruises en bedrijfsevenementen.

Ontdek het aanbod van Emozioni

Je vindt alle accomodaties via Emozioni hier!

Wedstrijd: win een pakketreis voor 2 personen naar Italië van 1.600 euro!

Individuele en familiereizen reizen

Wil je echt zorgeloos naar Italië met je partner of jouw gezin, Emozioni stippelt professioneel jouw vakantie uit rekening houdend met jouw budget en wensen. Gennaro en Toni bekijken dan waar ze hun Italiaanse toets zorgvuldig kunnen toevoegen opdat je verrast wordt van authentieke plekjes. Je zal ogen te kort hebben.

Begeleide reizen

Emozioni stelt met veel plezier haar verschillende begeleide reizen voor. De door Gennaro en Toni bestudeerde routes vergemakkelijken het ontdekken van artistieke, natuurlijke en culturele schoonheden, en begeleiden u tevens naar minder gekende maar zeer interessante plaatsjes. De begeleiders en gidsen van Emozioni zijn zeer gepassioneerd, houden van Italië en laten u graag kennis maken met het Italiaanse ritme van het dagdagelijkse leven.

Cruises

Meer dan 7000 km kust, ontelbare culturele schatten en prachtige steden met elk hun charme, maken van Italië  een ideale bestemming om te cruisen. Emozioni werkt samen met de grootste Mediterrane cruisespelers, zowel voor kleine luxe cruises als met ‘s werelds grootste en hoogste zeiljachten, om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

 

Op enkele van deze cruiserederijen worden de gasten niet alleen verwend met allerlei activiteiten, ze bieden hun gasten ook een aangename sfeer. Samen met Emozioni worden de havenbezoeken niet onaangeroerd gelaten. Op deze ‘varende resorts’ kan u uiteraard proeven van de Italiaanse smaak, de keuken en het leven.

 

Liever cruisen per trein? Ja, dat kan ook bij Emozioni… en dat in een droomtrein! Ze werken samen met de Venise Simpion Orient Express. Reizigers beschrijven deze trein als de ‘trein der koningen’. Comfort, excellente service aan boord en schitterende routes die gevolgd worden, staan hier centraal.

Bedrijfsevenementen

Emozioni heeft heel wat specialiteiten en diensten. Zo heb je bij deze Italiaanse touroperator de mogelijkheid om bedrijfsevenementen te organiseren. Enkele voorbeelden uit het aanbod van Emozioni zijn: een Vespatour, racen met een Ferrari, zeilen, relaxen in een spa, typische ambachten bezoeken, een gastronomisch weekend, en nog zoveel meer.

Huwelijksreizen- en feesten

Ooit gedroomd om te trouwen in romantisch Italië? Geen probleem bij Emozioni. Samen met jou zorgen ze ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt. In samenspraak regelen ze graag deze speciale dag voor jou: van vluchten en auto’s  tot de feestzaal en de kerk.

De ideale afsluiter van een prachtig huwelijksfeest is samen genieten van de wittebroodsweken tijdens een huwelijksreis in Italië. Een tripje naar Rome, Firenze of Venetië of liever een zorgeloze vakantie in een exclusief romantisch hotel in Napels? Emozioni heeft voor ieder huwelijkspaar wat wils.

 

 

 

 

 

 

Ontdek het aanbod van Emozioni

Je vindt alle accomodaties via Emozioni hier!

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

GRANDE reporter Gert Van Wichelen
bezocht dit hotel en schreef:
"
Villa d'Amelia is een stijlvol en hedendaags hotel, 15 kilometer ten zuiden van Alba.
..."